top of page

VILKA ÄR
KÄRNFULL NEXT?

Vi går i bräschen för att hitta nya vägar att bygga kärnenergi i Norden. Inte genom att göra lätta saker, utan genom att göra rätt saker. Kärnfullt helt enkelt.

VÅRT MÅL

Vi vill komplettera kartan till fossilfrihet.

Ända sedan vi levererade vår första certifierade kilowattimme kärnenergi – och började bidra till att öka förståelsen för hur oumbärlig tekniken är för en ljusare framtid – har Kärnfull fokuserat på att få spela en nyckelroll i att lösa hållbarhetspusslet.

 

För att möta en ständigt ökande efterfrågan på ren, pålitlig energi krävs nytänkande. Genom synergier mellan vår elhandel och vårt projektutvecklingsbolag kan vi bredda vägen till fossilfriheten.

precious-madubuike-_y3yK8kR11k-unsplash-1.jpg

Kärnfulls resa hittills

2019

100% KÄRNKRAFT

Kärnfull Energi, Sveriges första elhandelsbolag med 100% kärnkraft, lanseras och börjar hjälpa hushåll och företag att minimera sina utsläpp. Med ett helt digitalt gränssnitt, dygnet-runt kundtjänst och ett prisvärt timbaserat elavtal.

2021

DANMARK ÖPPNAR

Efter att ha levererat miljontals kilowattimmar till tusentals hem och företag påbörjade vi vår internationella expansion. Första hållplats blev Kärnfull Danmark, vilken blir nästa?

agnieszka-boeske-cFdH_t5xBxk-unsplash-1.jpg

KÄRNFULL ENERGI

Vill du ha kärnenergi redan idag? Byt elavtal.

Kan du knappt bärga dig tills vi har byggt klart våra första småreaktorer? Isåfall kanske du vill börja minimera ditt hushålls eller företags utsläpp och kostnader redan idag? 

Välj land, byt till ett forskningsstöttande elavtal med 100% kärnkraft och påbörja din insats för en vettigare elframtid.

Teckna elavtal i...

karnfullenergi.png

Våra grundare

Kärnfull Next Frilagda 1.png

Christian Sjölander
VD

  • Grey LinkedIn Icon

Management, Financing, Mergers & Acquisitions, Corporate Finance, and Hedge Funds.

Kärnfull Next Frilagda 2.png

John Ahlberg
Strategichef

  • Grey LinkedIn Icon

Leadership, Strategy, Business Development, Public Affairs, Comms, Keynotes, Marketing,

Bildbank

Mediaförfrågningar:
info@knxt.se

bottom of page